KICKSTART YOUR CAREER! 013 Business Tour Inschrijven voor studenten
Hop on Hop off langs Tilburgs tofste werkgevers

Het einde van je studieloopbaan is in zicht. Of je gaat binnenkort stagelopen of afstuderen. Maar wat wil je eigenlijk? Al die vacatures en bedrijven die je lokken met hippe filmpjes of interessante arbeidsvoorwaarden; er is genoeg te kiezen. Maar: uiteindelijk wil je vooral ergens werken waar jouw talenten tot bloei komen. Waar je je goed voelt. Iets bijdraagt. Hoe kom je erachter welke functie of welk soort werkgever bij jou past?

Meld je aan voor 013 Business Tour en maak kennis met werkgevers die talenten zoals jij zoeken. Ontdek wat je belangrijk vindt en waar je interesses liggen. Bouw aan je netwerk. En leg de basis voor een succesvolle eerste of volgende stap in je carrière.

Waarom meedoen?

Je maakt face-to-face kennis met bedrijven en organisaties uit regio 013. Niet bij een standje op een carreerevent, maar in het echt een kijkje nemen in de keuken. Je wordt namelijk met een bus gratis naar de tofste werkgevers van Tilburg en omstreken gebracht! Wij zijn de kruiwagen die jou ergens binnen kan rijden. Zodat jij de baan of stage krijgt die jij wilt.

Contactgegevens bedrijven 2022 Neem zelf contact op met 1 van de deelnemende bedrijven
Afgelopen editie van de 013 Business Tour