WIN THE WAR ON TALENT! 013 Business Tour
013 Business Tour voor bedrijven Door een groeiende economie neemt de krapte op de arbeidsmarkt alsmaar toe

In Tilburg is een breed scala aan onderwijsinstellingen gevestigd, zowel in het praktische als wetenschappelijk onderwijs. Helaas slagen lokale ondernemers en de studenten er niet altijd in een ‘match’ te maken. Met de 013 Business Tour willen wij studenten, young-professionals én het Tilburgse bedrijfsleven met elkaar in contact brengen.

Je bedrijf groeit. Het aantal vacatures ook. Maar de reacties op vacatures (en de kwaliteit ervan) neemt juist af. Ook creatieve, ludieke acties leveren weinig extra’s meer op. Je realiseert je maar al te goed dat je binnen afzienbare tijd een serieus probleem hebt. Gebrek aan goede mensen brengt de groei van je onderneming in gevaar.

Doe mee aan 013 Business Tour. Laat jouw organisatie zien aan ambitieuze jonge professionals. Zet jouw bedrijf op de kaart, laat zien wat jij talent te bieden hebt en maak ze warm voor een carrièrestap.

Zo doe je mee!

Deel je vacatures, maak kennis met jonge talenten, wakker hun nieuwsgierigheid aan en laat zien welke carrièrekansen jij studenten in onze regio te bieden hebt. Laat jouw mooie bedrijf zien, ga op speeddate en zie of competenties en ambities matchen met de (toekomst)plannen van jouw organisatie.

Waarom meedoen?

  • Zet jouw organisatie op de kaart bij studenten en jonge talenten
  • Rechtstreeks, persoonlijk contact met getalenteerde jonge mensen
  • Een originele manier om aan employer branding te werken
  • Haal banden aan met onderwijsinstellingen in de regio

Heeft jouw bedrijf interesse in deelname aan de Rabo 013 Business Tour? Stuur een mailtje naar info@013businesstour.nl! We benaderen je dan voor de 013 Business Tour!

Download informatie in PDF

Contactgegevens bedrijven 2022 Neem zelf contact op met 1 van de deelnemende bedrijven
Sfeer impressie