GVT

Over GVT

De unieke kracht van multimodaliteit en een stevige basis in Benelux distributie geven GVT Group of Logistics een krachtige positie in de Nederlandse markt. Door de specialismen van de verschillende logistieke bedrijven, kan GVT Group of Logistics altijd een passend antwoord op de logistieke vraag geven. Met een team van meer dan 800 professionals bedienen wij onze opdrachtgevers dagelijks op het gebied van transport en logistiek.

GVT Group of Logistics beschikt over een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux en biedt dankzij eigen barge terminals en eigen railterminals perfecte intermodale transportoplossingen binnen de Benelux, Europa en Azië.

Door te blijven investeren in mensen en middelen zijn wij in staat een full-service dienstverlening te bieden en dit op een proactieve en innovatieve manier in te vullen. Het is onze ambitie om uit te groeien tot de meest toonaangevende logistiek dienstverlener voor bedrijven die vanuit of in Nederland ketens organiseren en beheren.

GVT Group of Logistics groeide onder de huidige generatie uit tot een allround logistiek dienstverlener met een multimodaal en duurzaam karakter. Onze focus ligt hierbij op een grote diversiteit aan vervoersmethoden: goederentransport via weg, water en rail. De groei van GVT zet nog altijd door.

Middels een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux, met strategische hubs in Tilburg, Alkmaar, Apeldoorn, Veendam en Willebroek (België), kan 24-uurs distributie worden gerealiseerd. In de eigen warehouses heeft GVT een opslagcapaciteit van ruim 175.000 m2. Daarnaast varen er dagelijks zes binnenvaartschepen vanuit onze eigen binnenvaartterminals in Tilburg en vertrekken er meerdere treinen van en naar eigen railterminals in Tilburg en Rzepin (Polen).

21 november
Wij ontvangen je graag op ons hoofdkantoor (Gesworenhoekse weg) in Tilburg. Onze huidige stagiaires laten je graag zien aan welke opdrachten ze nu werken. En waarom GVT de uitkomsten zo belangrijk vindt om verbeteringen en optimalisaties te realiseren.

Be inspired in our world of logisitcs!

Mogelijkheden voor studenten en young professionals

GVT blijft groeien en heeft haar deuren openstaan voor studenten en young professionals. Voor veel opleidingsrichtingen hebben wij mogelijkheden voor stages en afstudeeronderzoeken. Bij GVT draait alles om Passion for Logistics en dat kun je ook hebben als je een studie volgt in de richting van Marketing, Finance en IT. Jongeren hebben een frisse kijk op zaken waar wij nieuwsgierig naar zijn. We hebben jaarlijks dan ook stagiaires van verschillende studierichtingen aan ons verbonden die onderzoek doen dan wel mee werken. En wie weet begint na jouw studie je carrière bij GVT Group of Logistics. Het belangrijkste daarbij is: “Als je het maar met passie doet.”

Check voor meer informatie en onze actuele vacatures www.werkenbijgvt.nl

Bekijk onze bedrijfsfilm

Hoofdsponsor