VDT Advocaten

Over VDT Advocaten

STUDEER JIJ GEEN RECHTEN? MOOI!

Wij zijn een raar advocatenkantoor. Wij zijn voorlopig niet op zoek naar nog meer advocaten. Want die kunnen maar een paar dingen heel goed. En wij hebben juist behoefte aan heel veel andere dingen.

De toekomst van de advocatuur ziet er heel anders uit. Heel veel stoffige kennis hebben, is heel belangrijk. Daar hele lange pleidooien over houden ook. Maar als wij ondernemers juridisch echt willen helpen, is er veel meer nodig. Met ons team van 25 man/vrouw timmeren wij hard aan een nieuwe weg. Dat doen wij in Tilburg en dat doen wij voor ondernemers. Wij hebben volop ideeën over hoe wij de advocatuur van de toekomst vorm willen geven. Die delen we op 21 november a.s. graag met je.

Als je weet hoe je een traditionele beroepsgroep vlot moet trekken, heb je daar in je verdere carrière vast veel plezier van. Maar we zijn er nog niet. De afstand van de advocatuur tot de ondernemers is nog te groot. Hoe zou jij die overbruggen? Snelheid en efficiency is steeds belangrijker. Hoe zou jij die kunnen vergroten? Als marketeer? Als commercieel kanon? Projectmanager? Vormgever? Als ICT’er? Als horecadier? Wij willen ons team graag verrijken met hele andere professionals.

Wij houden van Tilburg en van ondernemers. Daarom zijn wij partner van Station88, de ontmoetingsplaats van ondernemend Tilburg. We zien je daar graag. Als je 18+ bent, drinken we daar samen een biertje. Dat is in Brabant al snel goed voor een leuk gesprek.

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor