Smartwares Group

Je gaat werken in een organisatie met veel internationale collega’s en met collega’s vanuit de directe omgeving van Tilburg; aan accenten geen gebrek. Smartwares als bedrijf is in korte tijd gegroeid tot een bedrijf met ruim 400 medewerkers. Dit maakt Smartwares een bedrijf met een nog van oudsher informele bijna familiaire sfeer met de kansen van een grote organisatie. We bieden onze producten aan onder onze eigen merken (o.a. Princess, Tristar, Smartwares, Topcom, Home Wizard), maar ook als private label merk voor retailers wereldwijd.

Uitdagingen heb je hier voldoende en hard werken wordt gecombineerd met een goede sfeer. Dat proef je vooral tijdens gezellige activiteiten die regelmatig georganiseerd worden.
Vind je het belangrijk om flipperkast, tafelvoetbal en/of tafeltennis te spelen in je pauze. Join the club! De no nonsens sfeer, gemoedelijheid en bourgonische sfeer zijn kenmerken van ons bedrijf! We zoeken een open, sociaal en proactief type student. Een vlot persoon die houdt van een lolletje, een borrel en iemand die flink gas kan geven! Niet te flauw, hard werken gecombineerd met een familiaire sfeer.

Wanneer je bij ons werkt of stage komt lopen ga je veel leren, invloed hebben, je mag meewerken en gaat dus de praktijk ervaren! Dit gecombineerd met voldoende aandacht en begeleiding.

Bekijk onze bedrijfsfilm:

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor