Nooteboom Textiles

Nooteboom Textiles is in 1852 als herenkleding winkel in Tilburg opgericht door Urias Nooteboom. Ruim 165 jaar later is het familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de textielbranche. Nooteboom Textiles is als groothandel gespecialiseerd in stoffen voor dames- en kinderkleding en is marktleider in Europa. In Tilburg staat het hoofdkantoor, showroom en internationale verpakkings- en distributiecentrum. Hier wordt dagelijks samengewerkt met handelaren, retailers en confectiebedrijven.

Van oorsprong is Nooteboom Textiles een echt familiebedrijf. Door hard werken, veel inzicht in de sector en slim in te spelen op trends en klantbehoeftes is het bedrijf groot gemaakt. Sinds 2018 heeft investeerder Egeria een meerderheidsbelang in Nooteboom Textiles. De ambities zijn groot.

Nooteboom Textiles versnelt samen met Egeria haar ambitieuze groeistrategie. Het bedrijf wil haar positie als de nummer 1 wholesaler van textiel in Europa verder versterken. Enerzijds door focus op buitenlandse groei en anderzijds door de beste B2B e-commerce propositie in deze markt. Deze 2 pijlers gaan natuurlijk hand in hand.

Waar 2 jaar geleden Nooteboom alleen via traditionele offline kanalen te bereiken was en bedrijfsprocessen inefficiƫnt ingericht waren, is met de implementatie van verschillende IT oplossingen en automatisering het digitale tijdperk binnen de organisatie niet meer weg te denken.

Optimalisatie slagen binnen afdelingen en teams, opstarten van internationale B2B marketing en het verhogen van het service level door de klant nog centraler te stellen zorgt voor een ongekende dynamiek en drive binnen de organisatie. Ben jij benieuwd naar wat een reis en transitie naar operational excellence, nastreven van het maximale potentieel, het hoogste niveau customer care, top-notch e-commerce en marketing binnen een internationale handels organisatie inhoud?

Laat ons jou dan meenemen in de wereld van Nooteboom Textiles!

Enthousiast geworden? Schrijf je snel in en bekijk onze website op www.nooteboomtextiles.com

Hoofdsponsor