LiveWall

over LiveWall

LiveWall is een digital creative agency met kantoren in Tilburg, Antwerpen en Londen. Met 55 mensen werken we aan een tal van projecten voor nationale en internationale klanten. Onze kracht en passie ligt binnen de sport, media, entertainment, event en FMCG sector. Wij werken onder andere voor KNVB, Ajax, Efteling, RTL, Endemol, Tomorrowland, ID&T, Unilever, Coca-Cola, McDonald’s, Go-Tan, Sony Music Entertainment, Qmusic en Talpa.

Wij bedenken en ontwikkelen innovatieve campagnes, apps, platforms, content en producten. Vanuit spraakmakende concepten ontwikkelen we, volledig in-house, de oplossing die het best past bij onze klant. Zo ontwikkelen we van concept tot eindoplossing state-of-the art producten die helemaal aansluiten bij de online wereld van nu.

LiveWall staat voor innovatie, creativiteit en ondernemerschap. Wij bedenken en ontwikkelen producten of diensten in eigen beheer en op initiatief van onze werknemers. Onder de vlag van LiveWall Group zijn verschillende start-ups gelanceerd zoals PresentersWall, 15seconds.tv, IntoApps, Affectivity en Campaign Designer.

Binnen LiveWall Group zijn we altijd op zoek naar goede accountmanagers, projectmanagers, designers, video specialisten (camera of edit), front-end en back-end developers.

Korte uitleg programma:

Ben je benieuwd naar onze toffe cases van Expeditie Robinson of Kroongetuige? En wil je graag meer weten over het ontstaan van Livewall Group en alles wat daar bij komt kijken? Schrijf je dan in voor de 013BusinessTour op 21 november en kom langs bij ons hoofdkantoor! We geven je een schitterende presentatie over alle ins en outs van ons bedrijf en de toekomst van LiveWall Group, en hoe jij daar misschien wel onderdeel van kan gaan uitmaken.

Vacatures:

Deze zijn te vinden op http://vacatures.livewallgroup.com/

 

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor