Kwantum

Kwantum is een innoverende, groeiende organisatie met ruim 110 winkels in Nederland en België en een grote webshop met maandelijks 1.5 miljoen bezoekers. Daarnaast zitten ons hoofdkantoor en distributiecentrum ook gevestigd in Tilburg waar we voor zowel MBO als HBO starters diverse mogelijkheden hebben voor de start van een mooie carrière binnen een van de grootste woon retailers van Nederland.

De reden waarom wij gevestigd zijn in Tilburg is voornamelijk logistiek gericht. Gezien wij winkels in Nederland en Belgie hebben is Tilburg ons logistieke hart om onze spullen efficiënt en snel in de winkels te krijgen. Daarnaast willen we ook graag ons steentje bijdragen om Tilburg als stad een interessante locatie te maken voor studenten.

Tijdens het bezoek aan ons bedrijf zullen we ervoor zorgen dat er diverse sprekers aanwezig zijn, vanuit verschillende disciplines van de organisatie. We willen er een interactief uur van maken om jullie kennis te laten maken met ’wat zit er allemaal achter de winkel’?

Meer informatie? Meld je snel aan of kijk op www.werkenbijkwantum.nl!!

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor