Interpolis

Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen.

Werken bij Interpolis

Als werknemer van Interpolis maak je deel uit van Achmea. Onder Achmea vallen ook nog merken als Centraal Beheer, FBTO en Zilveren Kruis. Binnen dit grote concern heb dus je allerlei mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Je loopbaan bij Interpolis

Werk je bij Interpolis, dan ben je in dienst van Achmea. Binnen Interpolis/Achmea bieden we je allerlei mogelijkheden om je persoonlijk én op je vakgebied te ontwikkelen. Je kunt binnen je huidige functie stappen maken, of je richten op een volgende fase in je loopbaan.

Ben je op zoek naar een baan bij Interpolis/Achmea? Of wil je je verder ontwikkelen? Kijk voor vacatures, stages en loopbaanmogelijkheden op werkenbijachmea.nl. We zoeken o.a. Business Consultants, accountmanagers en marketeers!

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor