Van Geloven

Over van Geloven

Van Geloven is al jarenlang een begrip in Tilburg en omstreken. Onder andere voor onze locatie in Tilburg zijn wij regelmatig op zoek naar nieuw talent op diverse gebieden waaronder: Productie, Logistiek, Techniek, Finance, HR en Sales.

In de jaren ‘60 is Ad van Geloven als slagerszoon begonnen met het produceren van kroketten. Inmiddels hebben we het assortiment uit weten te breiden met diverse snacks en zijn we marktleider in Europa. Sinds april 2016 is Van Geloven onderdeel van McCain.

Je kunt Van Geloven kennen  van: de Mora KipKorn, De Bourgondiër draadjesvlees kroket, de Van Dobben rundvlees croquet, de Souflesse kaassoufflé, de Ad van Geloven kroket, de Van Lieshout frikandel, de Laan bamihap, de Willie Dokter gehaktbal, de saté van Hebro, de Welten Bami Oriëntal en de Kwekkeboom kroket.

Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks: dat is onze missie. Lekker, betrouwbaar, bereikbaar en betaalbaar. Thuis en buitenshuis. We zijn trots op onze producten en dat merk je aan alles. Tegelijkertijd houden we van eenvoud en pragmatisme: gewoon doen, met beide benen op de grond en beloftes waarmaken. Zo blijven we slagvaardig, snel en efficiënt.

Met meer dan 1000 enthousiaste medewerkers werkt de organisatie op een  professionele wijze aan haar toekomst, hierbij staan onze medewerkers centraal. Wij bieden: een baan met veel vrijheid, je mag buiten de lijntjes denken en dat maakt je baan erg leuk en afwisselend. Een hecht team met leuke en gemotiveerde collega’s. Regelmatig uitjes met onze personeelsvereniging, diverse opleidingsmogelijkheden, zo blijft je kennis up-to-date. Korting op je fitness abonnement zodat je bij ons de lekkere snacks kunt proeven en nog veel meer uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bekijk onze bedrijfsfilm

 

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor