Fabory

Met de fiets naar je werk, en vervolgens wel internationaal aan de slag? Daarvoor hoef je niet uren te reizen! Fabory is een Tilburgs bedrijf dat met ruim 1.000 professionals werkzaam is in 11 Europese landen. Stapje groter? Fabory is onderdeel van WW Grainger Inc. (Fortune 500) met 25.700 teamleden wereldwijd.

Fabory bedient de industrie met een breed en groeiend assortiment aan bevestigingsmiddelen, gereedschappen, industriële artikelen en veiligheidsproducten van gerenommeerde merken. Onze klanten opereren in allerlei markten en sectoren. Bedenk maar eens waar je bouten en moeren tegen komt, vaak vallen ze nauwelijks op. Draai de stoel eens om daarop je zit, kijk eens naar de onderkant van je laptop. Ze houden alles bij elkaar. Als ‘onzichtbare kracht’ ondersteunen we zowel kleine bedrijven als multinationals in hun productie (OEM: Original Equipment Manufacturing) en onderhoud en reparatie (MRO, Maintenance and Repair Operations).

Fabory neemt graag de zorgen voor bevestigingsmiddelen uit handen van haar klanten. Daarbij kijken we verder dan enkel het product. Door het bieden van oplossingen en services streven we naar een verlaging van de productie- en onderhoudskosten van onze klanten, want vaak kan een klein artikel grote gevolgen hebben. Zo garaderen we een goede kwaliteit dankzij ons eigen onafhankelijke testlaboratorium, bieden we logistieke oplossingen als KeepStock zodat de productielijnen van onze klanten nooit stil staan. De nieuwste toevoeging is de Fabory app waarmee on site besteld kan worden. Kortom, we are “Setting the Standard in Fastening Solutions”.

Werken bij Fabory is werken in een modern bedrijf met de waardes van een familiebedrijf. Wij werken in een omgeving waar je bijdrage belangrijker is dan de tijd die je op je werk doorbrengt, hiermee heeft Fabory het nieuwe werken volledig omarmd. Fabory en Grainger geloven beiden in de kracht van talent en vinden het belangrijk om de continue ontwikkeling van teamleden te ondersteunen. We hebben een gezonde groeiambitie, niet alleen voor de organisatie maar ook voor jou!

Wat bieden wij jou?

Binnen Fabory hebben we een breed scala aan mogelijkheden. Zo bieden we niet alleen verschillende stages maar ook starters banen. Denk hierbij aan een rol binnen Sales, Supply Chain of Customer Service, maar ook aan ondersteunende afdelingen zoals HR of Finance. Wij gaan graag met je in gesprek en verkennen samen met je passie en ambitie. Die combinatie leidt altijd tot succes, voor zowel jezelf, onze organisatie als voor onze klanten.

Neem alvast een kijkje op onze site waar je onze actuele vacatures vindt: https://fabory.team.careers

Wat kan je van ons verwachten op 21 November?

Je krijgt een kijkje in ons imposante volautomatische central warehouse, daarnaast vertellen we wat meer over onze producten en diensten. Maar natuurlijk ben je vooral geïnteresseerd in de mogelijkheden die Fabory jou kan bieden. Daarom brengen we je in contact met degenen die de keuze hebben gemaakt om na hun opleiding bij Fabory te gaan werken. Jonge professionals die je precies kunnen vertellen wat je kan verwachten bij Fabory en hoe zij hun dromen waar maken.

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor