CZ

CZ is een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Samen met onze 2700 collega’s zorgen wij ervoor dat onze 3.7 miljoen verzekerden de beste zorg ontvangen. Onze klanten geven ons daarvoor een 8.1 en dat willen we graag zo houden. CZ zoekt Young Professionals die hieraan willen bijdragen en zich willen ontwikkelen. We bieden een omgeving waar je dagelijks wordt uitgedaagd in je werk en op persoonlijk vlak.

Werken bij CZ is werken aan zorg die verder gaat. We willen een regisseur zijn in de zorgsector. We willen meer mogelijk maken, een voortrekkersrol spelen in het vinden van nieuwe oplossingen, en onze klanten beter van dienst zijn. Zo houden we de zorg betaalbaar, toegankelijk en van hoge kwaliteit. Dat doen we voor onze klanten én voor de maatschappij.

Qua complexiteit is CZ geen doorsnee-bedrijf. Zaken als privacy, security en compliance zijn hier net wat belangrijker dan op andere plekken. Bij CZ gaat het om grote getallen. Daarom is het belangrijk dat we financieel in control zijn. Zo kunnen we van iedere euro premie 97 cent besteden aan zorg.

Ben je net afgestudeerd aan de hogeschool of universiteit en wil je graag aan de slag als Young Professional in jouw vakgebied? Meld je dan aan voor ons Young Professional Programma of neem eens een kijkje bij onze reguliere vacatures!

Onze vacatures:
http://werkenbij.cz.nl

Filmpje over werken bij CZ:

Hoofdsponsor