ART Group

De ART Group, gevestigd in Tilburg en Gameren, is een wereldwijd opererende organisatie en biedt een totaaloplossing op het gebied van hoogwaardige stempels en matrijzen. De laatste jaren zijn we uitgegroeid van tool supplier naar process supplier. Wij beheersen het gehele productcreatieproces en kunnen adviseren en behulpzaam zijn bij de eerste ideeën tot en met het verzorgen van hoogwaardige massaproductie van o.a. fijnstansdelen. Onze gereedschappen worden door bedrijven over de hele wereld gebruikt om metalen producten te stansen en kunststof producten te spuitgieten. De markten waarin wij ons met name bevinden zijn de automotive- en connector industrie.

De ART Group investeert veel tijd en geld in onderzoek en innovatie. Samen met grote multinationals zijn we dagelijks op zoek naar verbeteringen rondom het proces. De kracht van de ART Group is het professionele van een grote multinational en het persoonlijke van een familiebedrijf.

Bedrijfsfilm: www.youtube.com/watch?v=ClGJSZSoAmo

MAAK JE EIGEN LOOPBAAN
Wil jij werken bij één van de beste hightech bedrijven van Nederland? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste techneuten (ervaren, maar ook onervaren) op VMBO, MBO, HBO en WO niveau. Weet je nog niet helemaal zeker welke functie het beste bij jou zou kunnen passen? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat jouw talenten optimaal benut worden met een opleidingstraject op maat. Wij geven jou hier graag meer informatie over wanneer je ons komt bezoeken.

VACATURES
Zie onze website voor de openstaande vacatures: www.werkenbijartgroup.com.
Staat jouw ambitie hier niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie!

Hoofdsponsor