Commissie 013 Business Tour Rabo 013 Business Tour wordt georganiseerd door leden van de Junior Kamer Hart van Brabant
Sander Pouwelse

voorzitter

Sander Pouwelse, Geboren en woonachtig in Hilvarenbeek. Sinds kort Lid bij de Junior Kamer en dit jaar voor het 2e  jaar actief binnen de Rabo 013 Business Tour. Sander is ruim 6 jaar werkzaam bij Canon Business Center Breda. Vanuit het Canon Business Center ondersteunt hij organisaties bij het optimaliseren van de interne en externe document- en informatiestromen. Naast dat hij zelf verantwoordelijk is voor de grotere bedrijven in onze regio stuurt hij nog enkele jonge account managers aan en is hij verantwoordelijk voor de regio Tilburg, Waalwijk & Den Bosch. In het verleden heeft hij veel ervaring opgedaan met het organiseren van events en festivals, deze kennis zet hij graag in om van de 013 Business Tour samen met zijn Kamer genoten een groot succes te maken voor zowel de studenten als het Tilburgse bedrijfsleven.

 

Boris van der Horst

Commissielid

Boris van der Horst 37 jaar oud en nu vier aar lid van de Junior Kamer. Na twee jaar met veel plezier de Bov-Trofee te hebben georganiseerd was hij vorig jaar voorzitter van de Rabo 013 business Tour. Dit jaar ondersteunt hij de nieuwe voorzitter zo veel mogelijk. Boris houdt zich in het dagelijks leven bezig met de beveiliging van horeca zaken en evenementen. Dit doet hij sinds 2005 en destijds begonnen met tien werknemers in twee steden. Werken er nu ruim 250 beveiligers en is zijn bedrijf actief in heel Nederland met een focus op Zuid-Nederland. Thuis heeft hij een dochter van anderhalf jaar oud en een vriendin waar hij mee samen woont in het mooie Haaren. Daar vind hij zijn rust met het verzorgen van zijn schapen, varkens en koeien en af en toe het grasmaaien.

Dirk Bakkers

Commissielid

29 jaar, geboren in Goirle en na een tijdje woonachtig te zijn geweest in het centrum van Tilburg nu bijna weer woonzaam in Goirle aan de Surfplas. Na het volgen van de opleidingen aan de Avans te Breda en Nyenrode Business Universiteit te Breukelen ben ik negen jaar werkzaam geweest BDO Tilburg in de controlepraktijk. Na het behalen van mijn registeraccountant titel heb ik een overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Inmiddels vervul ik de functie van Controller Projecten & Risk bij Hoppenbrouwers Techniek waarbij ik invullen geef aan de project- en risicobeheersing. De huidige arbeidsmarkt vertoont een krapte en vanuit deze maatschappelijke invalshoek heb ik er zin in om studenten kennis te laten maken met de mooie Tilburgse bedrijven welke onze regio te bieden heeft en de braindrain tegen te gaan.

Sven van Boxtel

Commissielid

Als Managing Director van ACES Direct ben ik met mijn 70 collega’s dagelijks onze klanten aan het ‘helpen innoveren’, dat geeft ons een kick!
IT is de motor van ontwikkeling, innovatie en groei. Maar onze kern zit in de mensen daarachter. De persoonlijke klik was, is en blijft prioriteit nummer één. Want hoe digitaler onze omgeving wordt, hoe groter de impact is van het menselijke contactmoment. Wij zien het als onze taak om bedrijven de IT-omgeving te bieden die je helpt je bedrijfsdoelstellingen te bereiken.
Waarom ben ik actief bij de 013 Business Tour? Als ondernemer wilde ik iets betekenen voor andere bedrijven en wilde ik mijn bijdrage leveren aan maatschappelijke en regionale uitdagingen. Vandaar mijn toetreding tot de Junior Kamer Hart van Brabant, waarvan de 013 Business Tour een initiatief is. Mocht je kennis willen maken? Ik nodig je graag uit voor een bak koffie op ons plein in onze Village, bij ACES Direct.

Tom Klessens

Commissielid

32 jaar, In Goirle geboren, opgegroeid in Hilvarenbeek, studententijd gehad in Tilburg en nu woonachtig in Oisterwijk. Na een opleiding Small Business & Retailmanagement, een periode van reizen en 4 jaar werkzaam te zijn geweest bij Essent Grootzakelijk vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen. Reeds 4 jaar terug ben ik TJK Energie Advies gestart, om bedrijven te helpen met het reduceren van hun maandelijkse lasten op het gebied van energie. Een jaar geleden is daar ook Studenten Energie bij gekomen, waarin we ons specifiek richten op studentenverenigingen en studentenhuizen. In 2018 ben ik lid geworden van de Junior Kamer om mezelf te ontwikkelen en om gewoon hele toffe evenementen te ontwikkelen en organiseren die het ondernemersklimaat in Midden-Brabant kunnen verbeteren. Het is nu het 2e jaar dat ik bij de organisatie van 013 Business Tour betrokken ben en ik denk daarmee aan de wieg te hebben gestaan van een fantastisch nieuw Tilburgs evenement.

Bart Baars

Commissielid

In het dagelijkse leven ben ik advocaat op het gebied van handelscontracten en faillissementen bij het Tilburgse VDT Advocaten. Bij VDT zijn we geen traditionele advocaten die pas ingrijpen als het escaleert. Nee, wij ondernemen met je mee en we behoeden je voor juridisch onheil. Want wat niet fout gaat hoef je ook niet op te lossen. Sinds 2019 ben ik verbonden aan de Junior Kamer en de 013 Business Tour. Om erachter te komen of ik wat voor je kan betekenen leer ik je graag eerst kennen. Wees gerust, met mij kun je ook gezellig een biertje drinken en ouwehoeren over de rechtsback van Willem II.

Stephan van Halewijn

Commissielid

34 jaar, geboren in Waalwijk, opgegroeid in Kaatsheuvel en sinds zijn 26e woonachtig in Tilburg. Na afgestudeerd te zijn aan de Avans(MER) en de Erasmus Universiteit(Financieel Recht) bij de Rabobank gaan werken. Inmiddels werkzaam als Accountmanager Bedrijven voor de regio Tilburg. Daarnaast samen met 2 vrienden Fairytale Festival opgezet, een 2-daags dancefestival dat in mei 2020 zijn 6e verjaardag zal gaan vieren. Sinds 2014 aan de Junior Kamer verbonden, na 4 jaar BOV(waarvan in 2017 als voorzitter) nu voor het 1e jaar betrokken bij de organisatie van de Rabo 013 Business Tour.

Gijs van der Velden

Commissielid

Zelfstandig ondernemer. Eigenaar van Cookaholics. De creatieve cateraar van Midden Brabant. Jaren lang ben ik actief bij de JuniorKamer. Na commissies als de BOV, Drakenboot en Leering ben ik dit jaar actief als commissielid bij 013 Business Tour. De reden dat ik me in zet voor 013 Business Tour is omdat ik tijdens mijn werk pareltjes van bedrijven in onze regio tegen kom. En aan de andere kant zie dat deze ondernemers last hebben van de Braindrain in onze regio. Veel goede arbeidskrachten die in Tilburg geschoold worden vertrekken meteen als ze hun diploma hebben behaald naar de randstad. Zonde want Tilburg het zo veel te bieden. Geweldig bedrijven maar ook stad in ontwikkeling waar voor ieder wat wils iets te beleven is.

Dion Duimel

Commissielid

Zelfstandig IT ondernemer en mede-eigenaar van de DUOEDKA coöperatie. Wij bedenken, valideren en realiseren nieuwe digitale producten en diensten. Dit doen we voor de klant en voor ons zelf. Twee van onze succesvolle producten zijn Mr. Winston (horeca kassasysteem) en NotulenSoftware (digitale vergaderoplossing). Sinds kort heb ik mij aangesloten bij de Junior Kamer Hart van Brabant. Super leuk om mijn brede netwerk in de regio hiervoor in te zetten! Verder zorg ik samen met de marketing commissie voor onze website en social media.

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor