Over Ons: JCI Hart van Brabant 013 Business Tour wordt georganiseerd door leden van JCI Hart van Brabant
Over de JCI Hart van Brabant

Een vereniging voor jonge actieve en ambitieuze mensen van tussen de 25 en 40 jaar uit verschillende beroepsgroepen en functies, zelfstandig ondernemer of in loondienst, uit het bedrijfsleven of werkzaam in de non profit-sector. Junior Kamer Hart van Brabant is onderdeel van Junior Chamber International (JCI).

JCI heeft geen politieke of religieuze achtergrond. In Nederland zijn er 100 kamers met in totaal circa 2000 leden. JCI is in 116 landen vertegenwoordigd met ongeveer 170.000 leden. De kernactiviteiten van de Junior Kamer kunnen als volgt worden geformuleerd:

het stimuleren van persoonlijke groei en ontwikkeling;
het versterken van leiderschap en managementvaardigheden.

Junior Kamer Hart van Brabant is geworteld in Tilburg en de regio. De leden van onze club voelen zich dan ook diep verbonden met deze stad en regio. We voeren er activiteiten uit van uiteenlopende aard. Daarbij staat leren door nieuwe dingen te organiseren en mee te maken centraal. Je kunt Junior Kamer Hart van Brabant kennen van het Festival van het Levenslied en het Drakenbootfestival Tilburg waarvan de kamer aan de basis stond. Maar ook van de BOV-Trofee en de Bedrijvenronde Hart van Brabant. En nu initiƫren we voor het 2e jaar de 013 Business Tour.

 

Maak kennis met de commissie