Capi Europe

over Capi

Capi Europe is gegroeid tot een van ‘s werelds toonaangevende pottenmerken. Onze potten voor binnen en buiten herken je aan de moderne designs, hoogwaardige kwaliteit en de duurzame manier waarop we ze maken. Onze bloempotten zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig.  Met onze verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Naast onze unieke designs en texturen streven wij er ook naar om de groene lifestyle zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom zijn onze potten makkelijk in gebruik, maar ook van hoge kwaliteit, waardoor niet alleen de pot, maar ook de plant langer meegaat.

Een deel van onze productie vindt plaats in onze eigen fabriek in Tilburg. Meedenken over veelzijdige designs, produceren van hoge kwaliteit en duurzaamheid voor de potten én de planten. Dat is wat we doen. Onze missie geeft goed weer wie we zijn als merk: we willen het meest geliefde pottenmerk worden. En daar werken we samen iedere dag naar toe.

Wat gaan we 21 November doen?

Afhankelijk van het aantal studenten in de groep wordt het programma gevormd. Het programma zal bestaan uit een uitgebreide rondleiding door ons nieuwbouwpand, waarbij de studenten een goed beeld krijgen van onze producten en ons bedrijf met daarbij behorende afdelingen en werkvelden. Hierna zal een presentatie worden gegeven, waarbij studenten op een interactieve manier Capi leren kennen.

Vacatures, werkstages en afstudeeropdrachten

We maken een enorme groei door en zijn afgelopen jaar verhuisd naar een nieuwbouwpand in Tilburg. Door de groei verwelkomen wij niet alleen nieuwe robots, maar ook steeds meer nieuwe medewerkers. Binnen Capi hebben we verschillende werkgebieden, waardoor wij mensen met allerlei opleidings- en werkachtergronden kunnen ontvangen.

Een deel van onze collectie wordt in onze eigen fabriek in Tilburg gemaakt, waardoor technische kennis bij ons van groot belang is. Onze operators worden intern opgeleid om te werken met onze eigen productietechniek. Naast het productieproces speelt ons logistieke proces een grote rol. Verschillende functies op verschillende niveaus zijn te vervullen binnen ons magazijn en de logistieke afhandeling. Van logistiek planners tot magazijnmedewerkers.

Daarnaast heeft Capi verschillenden functies binnen de sales, marketing, administratie en financiële afdelingen. Zo is onze binnendienst verantwoordelijk voor klantonderhoud met meer dan 60 landen. Binnen deze afdeling is dus altijd ruimte voor meertalige en gedreven medewerkers wereldwijde marktafzet te onderhouden en vergroten. Ons Duitse en Franse afzetgebieden blijven groeien, wat veel kansen biedt.

Bij Capi staat innovatie en gedrevenheid hoog in het vaandel. Samen streven we naar een prettige en leerzame werkomgeving. Wij zoeken mensen die zich hierin kunnen vinden en die samen willen bouwen aan onze missie; de meest geliefde pottenboer ter wereld worden. Kun jij je hierin vinden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden op binnen jouw opleidings- en/ of werkgebied. Of bekijk ons actuele aanbod op: https://www.capi-europe.com/werken-capi-europe/

Hoofdsponsor